De Beel | De Beel - Uw vastgoed in Diest, vlakbij Leuven
De Beel is een energiezuinig project met fraaie, hedendaagse architectuur in een groen kader. Het project huisvest 50 kwaliteitsvolle luxe-appartementen, elk voorzien van een ruim buitenterras of tuin op gelijkvloerse verdieping. Naast de unieke locatie en architecturale vormgeving, heeft park De Beel nog veel meer te bieden. Het project is onder meer uitgerust met een ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling. De ideale ligging met prestigieuze uitstraling, de appartementen met een ruim terras of tuin maken van Park De Beel een uitstekend woonproject een een steenvaste investering voor de toekomst!
Diest, Leuven, vastgoed, appartementen, ERA, De Piramide, PSK architecten, architecten, claar, visualisaties, visualisatie, rendering, park, natuur, groen
16572
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16572,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Diest

Op wandelafstand van Diest, vlakbij de snelweg E314

Woonproject De Beel combineert met haar ligging heel wat voordelen. Net buiten het centrum van Diest, op een boogscheut van

de aansluiting met de E314, kadert het woonproject in een oase van rust. Maak prachtige wandel- en fietstochten doorheen de mooie natuurgebieden in Diest en omstreken.

De Beel, dat is wonen in het hartje van Diest, op 6 minuten wandelen tot het centrum. U woont vlakbij de belangrijkste winkelstraten. Bakkers, slagers, supermarkten, kledingwinkels,… noem maar op.

Zoekt u een appartement in een groen kader, aansluitend op het centrum van Diest en op een boogscheut van Hasselt en Leuven? Dan is De Beel zeker iets voor u.

Wonen in Diest?

Natuurlijk!

Diest is een bruisende stad gelegen gelegen binnen het arrondissement Leuven ten noordoosten van Vlaams -Brabant. De stad ligt in het noordoosten van de provincie op de grens tussen het Hageland en de Kempen.

Bruisende stad aan de Demer, dat is Diest met zijn talloze concerten waarvoor duizenden bezoekers naar Diest komen, maar ook de festiviteiten en andere culturele evenementen. Diest, je kunt er echt niet omheen.

Een rijk verleden

Door zijn rijke verleden is Diest het interessantste plekje in het Hageland met zijn historische stadscentrum en zijn vele beschermde monumenten. Hier kan je geschiedenis en cultuur opsnuiven maar ook door leuke winkelstraten flaneren, in gezellige cafeetjes verpozen of culinair genieten.

Diest heeft trouwens een prachtig begijnhof, één van de oudste en best bewaarde in Europa (UNESCO). Diest Oranjestad ontdek je in de Sint-Sulpitiuskerk met het graf van Prins Filips-Willem van Oranje Nassau, maar ook in het Stedelijk Museum.

Recreatie voor jong en oud

Recreatiedomein Halve Maan is de perfecte daguitstap voor het hele gezin, met speeltuinen, een openluchtzwembad met zandstrand, minigolf, waterfietsen, noem maar op. Wie van natuur houdt, kiest het bezoekerscentrum als vertrekbasis om het natuurgebied Webbekoms Broek of de Wallen rond Diest te verkennen.

En dit alles op slechts enkele minuten verwijderd van woonproject De Beel.

 

  • Domein van 50ha
  • Vernieuwde speeltuin
  • Sportfaciliteiten &  Teambuilding activiteiten
  • Tentoonstelling over de streek